Albergínia Farcida

Recepta de la Setmana
 
Albergínia Farcida
 
Albergínies
Ceba
Pastanaga
Carbassó
Carxofa
Espàrrecs
Xampinyons
Porro
Beicon
i tota la verdura que trobeu
Fruits secs: ametlles, nous, avellanes, pipes, panses….
Formatge ratllat
 
Tallar les albergínies per la meitat, fer-hi uns talls al mig i posar al forn 10- 15 minuts
Mentre tallar la verdura ben petita o en juliana  o ratllat, en una paella s’ofeguen totes les verdures, primer la que més costi de coure i els trossets de beicon, quan ja està ben passat per la paella, afegir-hi els fruits secs trossejats i es lligar-ho amb una mica de crema de llet.
 
Omplir les albergínies amb les verdures, tirar-hi el formatge ratllat per sobre i gratinar.
 
Son com les fa la meva mare i són Boniiisssiiimes.
 
Es un plat d’aprofitament, ja que s’hi pot posar totes les verdures que t’hagin anat sobrat durant la setmana

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s