Recepta de la setmana

Bròcoli a la parmesana

 
Separar el bròcoli en trossets petit, en un plat posar l’ou batut, el formatge parmesà i la farina. Introdueix el bròcoli a la barreja i fes petits bunyols que quedin ben compactats i aixafa’ls com si fessis hamburgueses.
 
En una paella posa un rajolí d’oli d’oliva i quan estigui calent es van introduint els bunyols, enrosseix-los per les dues bandes.
 
Són molt bons acompanyats una crema de iogurt, la podem fer barrejant un iogurt natural amb dues cullerades de suc de llimona, una dent d’all picat i sal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s