Procediment COMANDES

Les famílies atrafegades que “remenem les cireres” estem al carrer SALUT, 55 de Sabadell, que fa cantonada amb el carrer Salut
Comprant conjuntament, a bon preu, productes ecològics i de proximitat estem començant a construir una nova alternativa a les grans cadenes de distribució.
Ens estalviem la feinada d’anar mirant les etiquetes dels productes per no comprar llenties d’Estats Units, panses de l’Iran o pomes de Xile, perquè tots els productes que tenim al full de comanda, tant si són ecològics com si no, estan seleccionats amb la major proximitat possible.
Per tal de consumir de manera més conscient i responsable, el Full de Comanda indica, al costat de cada producte, la següent informació:
 • Origen: sempre sabem d’on prové el producte que estem comprant i, segons les nostres conviccions, podem decidir no consumir productes que considerem que vénen de massa lluny.
 • Semàfor de temporada per les fruites i verdures: en verd s’indiquen els productes de temporada al nostre país, en groc els d’inici o final de temporada i en vermell els de fora de temporada. És una informació molt útil si volem que les nostres compres segueixin el ritme de la terra.
 • Semàfor d’envasos o embalatges: en verd si són de vidre, paper, llauna o fècula de patata; en groc si són de plàstic i en vermell si són d’alumini o porexpan.
 • Marcat recomanats: els productes que majoritàriament agraden per qualitat, bon envàs, proveïdor… estan marcats en blau.
Cada setmana anem incorporant nous productes i millors preus amb l’objectiu d’arribar a cobrir el major nombre de necessitats de consum de les famílies i conformar una alternativa real.
Al arxiu adjunt podeu veure:
 • El full de comanda per a la cistella del dijous les famílies tenim temps d’enviar fins dilluns a les 9 del matí.
De moment ens hem constituït com a Associació REMENANTLES CIRERES amb la intenció de esdevenir cooperativa quan siguem el nombre de famílies que la normativa exigeix.
Tenim una quota d’entrada de 50 €retornable quan s’abandona l’associació i entra una nova família.
 
Fem la comanda (cistella oberta) entre divendres i diumenge d’una setmana i passem a buscar-la pel local el dijous següent de 5 de la tarda a 9 del vespre, o el divendres de 09:30 a 12:30.
Per a aquelles famílies que no puguin venir a buscar-la, també tenim servei de repartiment de cistelles a domicili en bicicleta: el Bici Servei a domicili. El preu és de 4€ per als barris cèntrics de Sabadell. Si fos molt lluny, augmentaria una mica.
La Salut 647 097 796 i l’Amàlia 607 75 02 26
remenantlescireres@gmail.com s’encarreguen de:
 • recollir les quotes i les comandes de les famílies
 • preparar el full de comanda
 • comprar als proveïdors
 • rebre el gènere
 • muntar les cistelles
 • rebre les famílies i cobrar la cistella
 • portar la comptabilitat
 • i dinamitzar la participació de les famílies
a canvi d’un 25% de marge que ja està aplicat en el preu dels productes del full de comanda (excepte en el cas de la carn i l’oli d’oliva que és solament del 15%).
Cada dijous de 5 de la tarda a 9 del vespre i el divendres de 09:30 a 12:30 del migdiales famílies de REMENANT LES CIRERES recollim la nostra cistella.
ESTEU CONVIDATS/DES A VEURE EN DIRECTE COM FUNCIONEM
 TAMBÉ PODEU FER UNA COMANDA DE PROVA ARA MATEIX!
 
Si volguéssiu fer la comanda de prova heu de baixar-vos el document adjunt de full de comanda individual, emplenar-lo, guardar-lo al vostre ordinador i re-enviar-nos-el.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s