COSTELLADA AL CARRER

P1090786El dissabte 2 de març del 2013, els socis de Remenant les Cireres hem organitzat un dinar al carrer. Hem fet un primer plat variat, un xai i mig ecològic a la brasa i postres diverses. Una cinquantena de persones al carrer del Vapor de Sabadell.

P1090808Els nens ho han aprofitat per jugar a la xarranca, amb la pilota…, mentre els grans xerràvem de les nostres coses.

Havent dinat, tres productors dels que ens serveixen productes ens han explicat què fan. Primerament, en Dirk d’Ecoxai —que ens porta xai ecològic de Castellterçol— ha explicat que el xai que ecològic del país i el que es ven a les grans superfícies són productes completament diferents. També ha comentat que l’últim episodi d’atac de llop a ramats de Catalunya va ser a casa seva; ha trigat dos anys a superar-lo.

P1090793En segon lloc, els representants d’Ecoviand —del Vallès Oriental— han fet un repàs als aliments que ens serveixen. Diuen que ara ja ofereixen carn ecològica de molts animals excepte de conill, perquè no n’hi ha encara.

Finalment, en David Bros ens ha fet un repàs a les cerveses i làctics ecològics que duu del Vallès Oriental i als embotits del Vallès Occidental.

P1090813En definitiva, un bon dinar, envoltats de gent amb qui ens uneix un objectiu comú: apostar per un consum més responsable i per productes alimentaris de qualitat, si pot ser ecològics i també com més pròxims millor.

Un pensament sobre “COSTELLADA AL CARRER

  1. He passat pel c/ Vapor i m’ha fet molt bona pinta això que feu: un dinar popular al carrer de tant en tant i, sobretot, unir-vos per combatre el consum irracional i antiecològic que ens proposen. Endavant! Continueu remenant cireres!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s