MARATÓ DE TV3: SORTEIG D’UNA PANERA ECONADALENCA

El passat 19 de desembre el grup de consum Remenant les cireres va organitzar una activitat en suport a la Marato de TV3 2010 que estava dedicada a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

L’activitat va consistir en el SORTEIG D’UNA PANERA ECONADALENCA. Per això, es va muntar una paradeta a la Plaça del Doctor Robert de Sabadell, que va durar des de les 10 fins a les 19.30. Durant tot el dia es varen vendre butlletes pel sorteig d’una panera composta per productes ecològics i de proximitat (turrons, cava, oli, nous, xocolata en pols, etc.). A més es va aprofitar la jornada per a donar a conèixer la nostra entitat i el nostre projecte als ciutadans.

Al final del dia s’havien venut pràcticament tots els números pel sorteig, i s’havia aconseguit recaptar més de 300 euros que es varen entregar a la Marató. El número premiat que estava determinat per les 3 últimes xifres del sorteig de la ONCE del mateix dia 19 de desembre va ser el 376. Aquest número corresponia a la senyora Mercè Pi, a la qual es va procedir a entregar-li la panera.

Finalment, el balanç de la jornada va ser molt positiu i es va contribuir a la causa solidària que es pretenia.


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s