CONEIXES L’ECOBOLA?

Probablement, molts de vosaltres ja coneixeu aquest “ecoproducte“, que ja fa alguns anys s’ha comercialitzat tant en el nostre país com en molts d’altres. L’Ecobola, o Ecoball en anglès, és tracta d’un bola de plàstic plena de boletes de ceràmica que substitueix l’ús del detergent. Les boletes creen un efecte tensioactiu que elimina la brutícia de la roba. L’Ecobola es pot fer servir entre 1000 i 1500 rentats, i cada 2 mesos s’ha de posar 24 hores al sol per re-activar les boles.

Actualment, existeixen moltes marques comercials diferents d’Ecoboles que anomenen el mateix producte amb el seu propi nom (BioWash, Clean Ballz, EcoBall, Ecobola, Oko-ball…), però el producte fa una funció similar.

Avui en dia, trobar Ecoboles no resulta díficil. Es pot trobar a múltiples llocs, pràcticament a qualsevol supermercat (Capbrabo, Alcampo, Sorli, Mercadona, El Corte Inglés, Leroy Merlin, Condis, etc.), a botigues eco-especialitzades, o fins i tot en botigues de barri.

Sobre la seva eficàcia, hi ha diversitat d’opinions: hi ha gent que diu que l’ha provada i que no funciona prou bé, n’hi ha d’altres que diuen que no serveix per treure taques díficils, també hi ha que critica que la roba no faci olor… Però també trobem persones que l’aconsellen molt i que estant molt contentes amb el producte.

Així doncs, l’Ecobola és un ecoproducte que haurem de probar per a tenir una opinió objectiva al respecte.

Ecobola per rentar la roba sense utilitzar detergent          

 

Que n’opines tu? 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s